De Bafrano’s doen Bachte zingen en swingen op 13 september

Voor de derde keer organiseert de lokale parochiale werkgroep van Bachte op de vrijdagavond van Bachte kermis in samenwerking met Feest op  het Plein een spaghetti avond en “Bachte zingt en swingt”. Meteen wordt het pittoreske kerkplein van Bachte die avond omgetoverd tot een gezellig muziekfeest waarbij de hele tent meezingt en de beentjes strekt op de dansvloer.

Het duo De Bafrano’s zorgt inderdaad op vrijdag 13 september vanaf 21 uur voor een spetterend optreden, waarbij ze live een dertigtal meezingers uit alle soorten muziekgenres van vroeger en nu zullen brengen. Naar het goede voorbeeld van “Vlaanderen zingt” krijgt elke aanwezige een krantje met alle teksten.

Het optreden is gratis toegankelijk voor iedereen, maar wie vooraf de innerlijke mens wil versterken, kan tussen 19 en 20 uur in dezelfde tent deelnemen aan de spaghetti avond. Voor de prijs van 18 euro (kinderen 10 euro) krijgt u een aperitief en een lekkere, verzorgde spaghetti of vegetarische maaltijd voorgeschoteld. Daarvoor moet je wel uiterlijk op 8 september het juiste bedrag overschrijven op rek.nr. BE05 8901 2448 4575 van Parochiehuis Bachte met vermelding van aantal volwassenen en kinderen.

De opbrengst gaat integraal naar het beheer en onderhoud van het parochiehuis van Bachte.

Kortom, je mag één van de gezelligste feestjes van de streek absoluut niet missen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...