Gezinsbond Petegem-aan-de-Leie organiseert sneukelwandeltocht op Petegem Kermis

Na een succesvolle en zon overgoten editie in september vorig jaar, dachten ze binnen het bestuur: “Waarom doen we dit niet met Petegem Kermis?” op zondag 6 oktober. Het organiserend comité vond dit ook een goed idee. En voila, zo heten ze iedereen welkom voor een leuke wandeltocht doorheen Petegem met onderweg een drietal lekkere tussenstops.

Aan de start (tussen 14 en 15 uur) krijgt iedereen een fotoblad voor een zoektocht. Met leuke prijzen! Starten en eindigen doe je in de tent van de kermis. Uiteraard is de tocht toegankelijk voor gezinnen met kinderen, anders zouden ze de Gezinsbond niet zijn…

Inschrijven kan nog tot 2 oktober via [email protected]. Deelname kost 6 euro en 5 euro voor kinderen. Niet leden betalen 3 euro meer. Nu nog met heel Petegem hopen op goed weer!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...