Infoavond vrijwilligerswerking Verburght Ten Dries Dennenhof

Interesse in de werking van een school en MFC voor jongeren met een motorische/meervoudige beperking? Geboeid door het reilen en zeilen van een voorziening die ondersteuning biedt aan volwassenen met een motorische/meervoudige beperking?
Getriggerd om iets meer te weten te komen over een manège waar mensen met een verstandelijke beperking aan de slag zijn?

Heb je ook af en toe een uurtje over waarin je graag nieuwe mensen wil leren kennen? En hen eventueel een handje wil helpen bij activiteiten? Dan heten we je van harte welkom op onze info-avond voor potentiële vrijwilligers op dinsdag 24/09!

Manège Dennenhof, Ten Dries en vzw Verburght zijn drie voorzieningen waar ondersteuning wordt geboden aan mensen met een beperking.

Hiervoor doen we uiteraard beroep op professionelen;  begeleiders, leerkrachten, verzorgenden, kinesisten, ergotherapeuten, logo’s (en in de manège op hippotherapeuten)…
Voor de extra’tjes kunnen we rekenen op de enthousiaste helpende handen van onze vrijwilligers! Om wat meer individuele aandacht te kunnen geven tijdens de lessen, om samen te genieten van weekend- en vakantie-activiteiten, om samen te werken in de stallen of een handje toe steken bij de hippotherapie…

Elk van de drie voorzieningen heeft een mooie groep vrijwilligers; enthousiastelingen die zich af en toe of met de regelmaat van de klok engageren om onze jongeren/volwassenen te ondersteunen.

Onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” nemen we regelmatig initiatieven om deze groep te verruimen.
Zo organiseren we op dinsdag 24/09 om 19u een info-avond over onze werking. Hier bij geven we eveneens een woordje uitleg over de rol van vrijwilligers in onze voorzieningen (en over wat vrijwilligerswerk voor jou kan betekenen).
We voorzien uiteraard tijd om vragen te stellen, en om na te babbelen bij een drankje.

Place to be: Ten Dries (Dennendreef 62, 9850 Landegem).

Vragen? Neem gerust contact op met Ulrike Mees, vrijwilligerscoördinator van vzw Verburght, op het adres [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...