Repair Café Deinze – editie 3!

Kom langs met je kapotte spullen en geef ze een tweede leven! Op zaterdag 5 oktober 2019 is er de derde editie van het Repair Café Deinze.

Nog 3 weken te gaan en dan kan je opnieuw terecht op de derde editie van het Repair Café, in samenwerking met JNM Leievallei, computerclub The Upgraders, ViaVélo fietskoerier Deinze en Lambert Sleutelservice!

Je kan terecht op het Repair Café met je defecte huishoudtoestellen, je IT en andere computer apparatuur die je niet meer aan de praat krijgt, met kapotte kleren en met je fiets die niet meer rijdt zoals je wil. Voor deze editie kan je ook voor de eerste keer terecht bij de mensen van Lambert Sleutelservice voor het opzoeken van onderdelen voor een defect huishoudtoestel. We zoeken gratis voor je op als er nog onderdelen voor je toestel beschikbaar zijn en wat ze zouden kosten.

Gooi je oude spullen dus niet weg, maar kom langs op ons Repair Café en geef ze zo een tweede leven!

Het Repair Café Deinze gaat door op zaterdag 5 oktober van 9 tot 13h.
Bij aankomst ontvang je een volgnummer waarmee je bij de herstellers terecht kan. Wil je zeker geholpen worden, dan kom je best op tijd.

Je vindt alle info over het Repair Café Deinze via deze link : https://www.belgabusinesscenter.be/repair-cafe

Dit vind je misschien ook leuk...