Koffieconcert De Sterrebloem n.a.v. Open Monumentendag

De Sterrebloem kreeg dit jaar de kans één van de stopplaatsen te zijn tijdens de Open Monumentendag op zondag8 september 2019. Onze school is die dag doorlopend te bezichtigen vanaf 10 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds.

Ouders en begeleiders zorgen voor een rondleiding ter plekke.
Om deze bijzondere gelegenheid extra in de verf te zetten, leuken we de dag sfeervol muzikaal op met een heus koffieconcert. Daarvoor verzamelen we vanaf 14 uur op De Sterrebloem (Lange Akkerstraat 17A – 9800 Meigem).

Een uurtje later geven Nicolas Duchatelet (zang en gitaar) en Bjorn Vandendriessche (viool) het beste van zichzelf, en nadien zorgen ook de kinderen van De Sterrebloem zelf voor een muzikaal intermezzo. Ondertussen kunnen alle aanwezigen genieten van een heerlijke kop koffie en huisgemaakt gebak.

Meer info? Klik hier https://www.desterrebloem.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...