Startdag KSA Petegem 14 september 2019

Op de KSA Petegem startdag wilt de KSA nieuwe leden een warm welkom geven en hen laten kennismaken met hun jeugdbeweging. Je bent vast en zeker niet de enige nieuweling die op deze dag voor de eerste keer langskomt! Voor de -12 staan er heel wat groepsspelen op het programma zoals een avonturenparcours, een springkasteel, slingerbak, doolhof, coole spelletjes, enzoverder. Op die manier kan je de groep een beetje leren kennen. De +12 groepen zullen kunnen genieten van activiteiten met o.a. bumperballen en een teambuilding.

De startdag gaat door aan ons KSA lokaal op het adres Kastanjelaan 29, 9800 Deinze (straatje achter de Palaestra)

WAT DOEN ze ALS TOFFE JEUGDBEWEGING?
Bijna elke zaterdag van de maand trakteren ze hun leden op een ongelofelijk leuke namiddag. Op het programma staan bijvoorbeeld estafetten, stadsspelen en een onvergetelijk kamp met natuurlijk supertoffe leiding!

WAAR KAN IK MIJN FIETS OF AUTO KWIJT?
komt u te voet of met de fiets? Geen probleem, er is meer dan genoeg plaats om aan het lokaal je fiets te parkeren. Komt u met de auto? Graag vragen wij u dan te parkeren in de omliggende straten of op de parking van de Palaestra.

WAT KOST DIT?
Helemaal niets! De startdag is volledig gratis en vrijblijvend. KSA Petegem zorgt ervoor dat iedereen is verzekerd. Natuurlijk kan er aan de doorlopende bar een drankje gedronken worden aan zeer democratische prijzen.

!!! NIEUW: LEEUWKES !!!
KSA Petegem krijgt er een nieuwe groep bij. De jeugdbeweging oversteeg vorig jaar de grens van 280 leden. Er komt een nieuwe groep voor de kinderen uit het eerste leerjaar, genaamd de Leeuwkes en een groep voor de kinderen uit het tweede leerjaar, die ze kabouters blijven noemen. Met deze opsplitsing hopen ze om hun leden zo goed als mogelijk te begeleiden in kleinere groepen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...