Feest! 2020 in de Brielpoort: kaarten nu te koop met korting!

Op oudejaarsavond kan je weer in de Brielpoort terecht voor Feest! 2020. De deuren openen om 23.00 u. en het feest gaat door tot 06.00 u. in het nieuwe jaar.

Een smaakvol ingerichte zaal, een goed gevulde bar én de beste dancebeats laten je een onvergetelijke oudejaarsavond beleven! Je bent welkom op Feest! 2020 als je 18+ bent én als je een ticket op voorhand kocht.

De dj’s zijn ook nu weer zorgvuldig uitgekozen: Vide, David Carter, Djotty, 5Napback en Blvckprint hebben al hun strepen verdiend op heel wat parties. Ze zullen de ambiance in de Brielpoort tot ongekende hoogten brengen.

Koop je in oktober nog een toegangsticket, dan geniet je van de Early Bird-actie aan 20,00 euro. Vanaf november is de prijs 25,00 euro.Online aankopen kan via www.feestdeinze.be. Ook in de voorverkooppunten Total Lion Kruisem, dagbladhandel Dimitri Machelen, Molders Driespoort Shopping Deinze, Saga Deinze, dagbladhandel De Rotonde Nevele en De Frietdroom Landegem kan je een toegangskaart kopen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...