Gemeenteraadslid Tess Minnens pakt uit met Facebook Live-uitzending op zondagavond.

Tess Minnens (Open Deinze) start zondag 13 oktober om 21u met Facebook Live-uitzendingen waar ze haar visie uiteenzet rond actuele thema’s.

📷 Mirco Photo – www.mircophoto.com

“Vanaf nu zondag tot het einde van het jaar wil ik elke zondagavond mensen trakteren op een halfuurtje informatie, visie en plezier. Ik vind het belangrijk dat politici nieuwe manieren van communicatie gebruiken en ben benieuwd naar de reacties. Natuurlijk kadert het ook in mijn campagne als kandidaat-voorzitter voor Jong VLD nationaal, waarmee ik met dit concept ook andere jonge politici wil inspireren om politiek vernieuwend aan te pakken.”

De uitzendingen gaan alvast door tot en met 29 december, een vervolg sluit Tess Minnens niet uit. “Ik wil het uitproberen, ik weet zeker dat ik de komende weken genoeg te vertellen heb, als het concept aanslaat, doe ik gewoon verder. Zoniet, proberen we iets nieuws.”

De eerste “Sunday Late Night Talks” wordt opgenomen vanuit FoodBart in Deinze, maar de bedoeling is om telkens een verschillende locatie te bezoeken.

“Ik wil gerust het land doorkruisen om op locatie op te nemen, maar ik begin aan de bron, waar Bart en mezelf 8 jaar geleden aan het Jong VLD avontuur begonnen .”

Wie vragen heeft voor Tess, eens wil deelnemen aan een uitzending of een challenge heeft voor haar, kan haar contacteren via haar facebookpagina.
“We verzamelen alle vragen en uitdagingen die kijkers voor me hebben, elke week trek ik er een aantal vragen uit en ga ik een uitdaging aan.” Vertelt Tess Minnens.

Elke zondag 21u Live te volgen op de facebookpagina van Tess Minnens.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...