Gezinsbond Landegem organiseert zondag 20 oktober 2019 een ‘TWEEDEHANDSBEURS plus’

Volgende zondag kan je tussen 9u30 en 12u30 in de SPORTHAL LANDEGEM terecht om kwalitatieve tweedehands baby- en kinderspullen voor een zacht prijsje op de kop te tikken. 
Sporthal Landegem is dan the-place-to-be voor wie op zoek is naar gebruikte maar  kwalitatieve baby- en kinderspullen. Een 60-tal mama’s en/of papa’s verkopen er op zo’n 700 m2 de spullen van hun kroost die ze zelf niet meer nodig hebben. 

Een gezellige beurs voor ouders, toekomstige ouders, maar ook voor grootouders, onthaalouders, .. die iets op de kop willen tikken voor hun oogappels. Babyspullen, kledij en speelgoed die overbodig worden in het ene gezin, komen net van pas bij het ander. Gezien de verkopers op onze beurs zelf hun spullen aanbieden, wisselen zij met de kopers ineens ook heel wat tips en ervaringen uit.  We voorzien een gezellige koffiebar om bij te kletsen. 

Deze beurs met veel speelgoed is op zich al een paradijs voor de kinderen, maar terwijl de ouders verder in de kleertjes snuffelen, kunnen zij om 10u30 naar het vertelmoment in passend thema ‘naar de markt’  in de bib, i.s.m. enzoWOORD, en worden begeleid door de kinderoppassers van De Bond. 

Meer info over de Tweedehandsbeurs

Al meer dan 25 jaar organiseert Gezinsbond Landegem in Landegem jaarlijks een gezellige tweedehandsbeurs de 2e helft van oktober.  De inschrijvingen starten op 1 september en de standplaatsen zijn steeds op zowat 1 maand tijd uitverkocht. Een 2e leven geven aan de spullen die jonge gezinnen voor de kinderen in huis halen blijft duidelijk belangrijk, zeker in kader van duurzaamheid, maar ook  heel interessant voor het gezinsbudget. Daarvoor staan ze met een ploeg van 11 gemotiveerde bestuursleden paraat op zondagmorgen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...