Een weekend hinder op de E40 in Nevele

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert in het weekend van 15 november herstellingswerken uit onderaan de brug “Wulfhoek” over de E40 in Nevele. Het verkeer richting Brussel zal het hele weekend slechts één rijstrook ter beschikking hebben ter hoogte van de brug.

Weggebruikers moeten daar rekening houden met vertraging en file. De herstellingswerken starten op vrijdagavond 15 november om 22u en moeten op maandagochtend 18 november voor de ochtendspits achter de rug zijn. Voor de veiligheid geldt er een snelheidsbeperking van 50km/u.

Herstellingswerken onderzijde brug in Nevele
De aannemer werkt gedurende een weekend aan de onderkant van de brug Moutputstraat/Wulfhoek over de E40 in Nevele. De werken zijn nodig om het brugdek te herstellen na een aanrijding. Na het weekend heeft de aannemer nog één nacht nodig om de bekisting van de brugliggers weg te nemen. Dit gebeurt ook ’s nachts tussen 22u en 5u. Deze werken zijn weersafhankelijk, de data kunnen nog wijzigen.

Hoe rijdt het verkeer?
Van vrijdagavond 15/11 van 22u tot maandagochtend 18/11 om 5u rijdt het verkeer op de E40 richting Brussel over één rijstrook ter hoogte van de brug in Nevele. Het verkeer kan omrijden via de E403 richting Kortrijk en via de E17 richting Gent. Op de E40 richting kust wordt niet gewerkt.

Alle info over deze werken op www.wegenenverkeer.be/Nevele

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...