Nieuwe lingeriewinkel geopend – Lingerieoutlet nu ook in Deinze

Het bedrijf Schauvliege N.V. uit Brugge opent in Deinze een reuze, stijlvolle  lingeriewinkel, Lingerieoutlet. De vestiging in Deinze is de 3de in Oost-Vlaanderen na Schellebelle en Lovendegem en is hiermee de 16de vestiging. De naam doet misschien anders vermoeden, maar Lingerieoutlet is wel degelijk een ‘vaste’ winkel die nu ook structureel partner is van Deinze Shopping.

Lingerieoutlet op 15 locaties

Lingerieoutlet biedt al een zeer ruim aanbod aan lingerie, bad- en nachtmode op 15 locaties in Vlaanderen en komt dus nu met een vaste winkel naar Deinze in Driespoort Shopping Deinze. 

Lingerieoutlet kan je het best omschrijven als een reuze lingerie boetiek.  

Op meer dan 400 m² vind je lingerie van topmerken aan zeer scherpe prijzen. Van sportief tot sexy en uiterst geraffineerd, elke dame vindt hier zeker haar gading. Daarnaast is er ook een mooi aanbod voor badmode, dat jaarlijks vanaf februari/maart stevig wordt uitgebreid. 

Outlet met een exclusief jasje

Lingerieoutlet is een buitenbeentje in zijn genre. Hier vind je geen grabbelbakken of tafels met bergen lingerie. Wat je ziet en beleeft zijn volle rekken, geordend op maat, van A tot H-cup, met kleine en grote omtrekmaten, volgens merk en kleur. Zo vindt elke hartelijk welgekomen klant snel en eenvoudig wat hij of zij zoekt.

Klanten die twijfelen over hun maat kunnen terecht bij de professionele medewerkers, die met plezier opmeten en verder begeleiden indien gewenst.  De winkeldames kennen hun vak en staan de klanten enthousiast en met veel vakkennis bij. 

Het team van Lingerieoutlet stelt alles in het werk om iedereen een optimale winkelbeleving te bezorgen.  Er zijn mooie ruime paskamers ter beschikking om het passen zo comfortabel mogelijk te maken.

Het eigen label: Juliette – me tient à coeur

Het jong en dynamische team achter Lingerieoutlet bracht ook een eigen label op de markt: Juliette Lingerie.  Dit nieuw Belgisch label is exclusief verkrijgbaar in de winkels van Lingerieoutlet. Juliette is dan wel een nieuwe naam in de lingeriewereld, maar de ontwerpers en confectioneurs hebben decennialange ervaring, die ze hiervoor passievol inzetten.

Een leuk weetje: Juliette is de naam van het dochtertje van de zaakvoerders. Met de slogan “me tient à coeur” uiten ze enerzijds hun liefde voor hun oogappel, maar verwijzen ze anderzijds ook naar hun klantgedrevenheid: door kwaliteitsvolle en comfortabele lingerie aan te bieden, letterlijk de harten van de dames (en heren!) veroveren.

Juliette Lingerie is verkrijgbaar vanaf cup B 80/95 tot cup H 125/140.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...