Zaterdag 09 november 2019 : “VTT Versele-Laga Classic”

WTC Walter Godefroot, één van de grootste clubs uit de regio, met thuisbasis De Ceder in Astene, heeft enkele weken terug het  zomerseizoen afgesloten, maar met de mountainbikeorganisatie van komend weekend staat er nog een belangrijke activiteit op hun agenda.

“VTT Versele-Laga Classic”. gaat door op zaterdag 09 november in zaal TEN HOVE, Nieuwstraat, 3  op Astene Dorp. (rechtover de kerk). De start (inschrijving) kan vanaf 8u tot 14u.

Er is voor elk wat wils met fietsmogelijkheden over 25, 40, 50 km en voor de “diehards” is er een afstand van 70 km.       Het parcours zal perfect berijdbaar zijn met een mooie verhouding tussen Weg/Off Road.

Je kan ook deelnemen met de koersfiets (of gewone fiets) aan een CYCLO van 30 of 50 km

Tevens wordt er aan de kinderen gedacht met een VTT KIDS-tocht die start om 13u30 onder begeleiding van Wielerbond Vlaanderen. Dus kinderen kunnen gerust deelnemen zonder hun ouders.

Als de weergoden een beetje mee willen hopen we om in zaal Ten Hove in Astene terug meer dan 1000 deelnemers te mogen verwelkomen “dixit” Johan De Weirdt. 

Naast de traditionele bevoorradingen, douches, bike-wash en fietsbewaarplaats krijgen de deelnemers bij aankomst ook een gratis Augustijn geschonken door Versele-Laga.

Meer inlichtingen kan je verkrijgen via de website www.wtcwaltergodefroot.be of bij Willy Goeteyn 0476/789880 of [email protected]. De club heeft trouwens ook een ledenvergadering,  waarop ook eventuele nieuwkomers welkom zijn, welke doorgaat op donderdag 05/12/2019, om 19u, in de zaal van café ’t Duvelke in Astene.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...