Deinze is opnieuw een handelszaak rijker

Op 31 oktober 2019 openden Sabine De Koker en Wesley Van Syngel aan het Statieplein een nieuw café met de toepasselijke naam “De coupee”. Het koppel kiest voor stad Deinze als uitvalsbasis voor hun nieuwe zaak omdat ze graag willen meewerken aan de vernieuwing en heropleving van de stationsbuurt. 

Het koppel werkt al vele jaren in de retailsector. Sabine heeft de zin voor ondernemen van haar vader geërfd en Wesley stamt uit een familie waar al drie generaties lang café wordt gehouden, sinds 1947. Het reilen en zeilen van de horeca kent weinig geheimen voor hem.

Het café heet “De coupee”. De naam verwijst naar een treincoupé met een knipoog naar het station. De zaak wil een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud. Hun leuze is: “Where drinks & moments are precious.” Op de kaart staan maar liefst 45 verschillende biersoorten, maar ook cocktails, gins en enkele tapas zijn verkrijgbaar. 

De coupee opent op donderdag 31 oktober 2019 vanaf 18 uur. Het café zal iedere weekdag open zijn vanaf 7 uur en op zaterdag vanaf 9.30 uur. Op zondag is het gesloten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...