3 zondagen aperitiefconcerten voor het fonds Jan Filliers

Foodbart organiseert samen met enkele jongeren en jong Deinzes muzikaal talent drie weken lang aperitiefconcerten voor het goede doel.

Sara Van Cauwenberghe, Bossie en Op ’t Gemakske zorgen voor de muziek en de opbrengst van de Warmste Bar’t gaat naar het Fonds Jan Filliers. “We nodigen iedereen uit voor een gezellig aperitiefconcert gedurende drie zondagen in december”, zegt Marlies Kints, één van de organisatoren. “Naast muziek kan je komen genieten van een lekkere cava, een goeie chocomelk of iets straffer uit het Filliers-assortiment. Alle opbrengsten gaan naar het Fonds Jan Filliers.”

Op zondag 22 december mogen de jongens van de Deinse coverband “Op ’t Gemakske” de derde week afsluiten. “Vorig jaar steunden we dit initiatief al en konden we samen met Sara en Bossie over de 3 zondagen meer dan €1000 ophalen voor het Fonds Jan Filliers”, zegt Francies Dewitte. “Deze keer steunen we graag opnieuw en is het de doelstelling om de opbrengst van vorig jaar nog te vergroten.”

Op zondag 8 december bijt Sara Van Cauwenberghe de spits af en op zondag 15 december komt Bossie (Maarten Van den Bossche) langs, allemaal muzikaal talent uit Deinze dus. De concerten starten telkens om 11 uur en de toegang is gratis. “Tijdens de Warmste Week zullen we met de organisatoren en zoveel mogelijk muzikanten naar Kortrijk gaan om onze cheque af te geven”, zegt Bart Vandekerckhove.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...