Tess Minnens nieuwe Voorzitster Jong VLD

De jonge Vlaamse Liberalen en Democraten kozen dit weekend een nieuwe voorzitter. De Oost-Vlaamse Tess Minnens (27) werd met 62,2% van de stemmen verkozen. Het is sinds 2005 geleden dat Jong VLD een vrouwelijke voorzitter had. 

Tess Minnens zet zich al jaren in binnen de liberale partij en is fractieleider in Deinze (voor Open Deinze). Ze is al sinds 2011 actief binnen Jong VLD en was al geëngageerd in het dagelijks bestuur van Jong VLD Nationaal. De nieuwbakken voorzitster wil met Jong VLD meer impact hebben op het maatschappelijk debat en de moederpartij, Open Vld. 

“Het is een uitdagende periode om Jong VLD te mogen besturen. Onze liberale waarden hebben nog nooit zo zwaar onder druk gestaan. We moeten met de liberale familie één front vormen in plaats van te verdelen. 

Onze jongeren zijn de toekomst en staan klaar, wij willen meewerken, over de verschillende strekkingen heen. We zijn pas sterk als we samenwerken.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...