Eat Cake for life – 2e editie op 7 december – Deinze

Na een succesvolle editie van ‘Eat cake for Life’ vorig jaar, hebben de zussen van Zuskus en Tartelier besloten weer samen te werken voor het goede doel.

Deze keer gaan ze voor een dubbel evenement op 7 december. ‘s Morgens kan je bij Tartelier (Kapellestraat 99, Deinze) terecht voor een “Brunch for Life”. Reservatie voor de brunch is verplicht en kan je doen via [email protected]. Deze is bijna volzet. In de namiddag organiseren we voor de 2e keer “Eat cake for life”. Dan kan je zonder reservatie terecht voor koffie en taart (in een herbruikbare beker) voor het goede doel bij Zuskus (Tolpoortstraat 22, Deinze) van 14-17u. Daar zullen de zusjes van Tartelier en Zuskus samen de taartjes serveren. 

Als goede doel kiezen ze dit jaar voor Kom op tegen kanker. An van Tartelier verloor onlangs haar zus aan kanker en de zusjes van Zuskus schaarden zich ook graag achter dit goede doel. Ze hopen genoeg te kunnen inzamelen om het onderzoek tegen kanker te steunen en zo mensen met kanker hoop te geven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...