Eerste babybeurs in AZ Sint-Vincentius Deinze

Op zondagnamiddag 8 december 2019 van 14 tot 18 uur organiseert de materniteit van AZ Sint-Vincentius Deinze zijn eerste babybeurs. Het doel is om (toekomstige) ouders te laten kennismaken met initiatieven die hen ondersteunen in hun zwangerschap en de zorg voor hun baby. Iedereen is welkom.

Er valt die dag heel wat te beleven in AZ Sint-Vincentius Deinze. 23 lokale handelaars stellen hun producten voor op de babybeurs. Daarnaast worden ook gratis workshops over draagdoeken, wasbare luiers, babyfotografie, zwangerschapsyoga en baby-mamayoga georganiseerd. Nieuwsgierige, toekomstige of nostalgische ouders kunnen ook een blik achter de schermen werpen tijdens de rondleidingen op de materniteit en verloskamer. Gynaecologen, kinderartsen en vroedvrouwen staan de hele dag paraat om de vragen van bezoekers te beantwoorden. 

Deze babybeurs illustreert mee de kwalitatief hoogstaande opvang, ondersteuning en begeleiding van moeder en baby vanaf de zwangerschap tot aan het ontslag uit AZ Sint-Vincentius Deinze.

Programma:
Doorlopend – babybeurs 
14.30 uur – workshop babyfotografie
15.30 uur       – workshop draagdoeken
16 uur – workshop baby-mamayoga
16.30 uur       – workshop wasbare luiers
17.30 uur       – zwangerschapsyoga

Meer informatie vind je op het Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/426709014929840/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...