Inschrijvingen voor badmintonjaar 2020 geopend!

Sla je wel graag eens een pluimpje? Of heb je zin om na te gaan of badminton iets voor jou is? Dan hebben we goed nieuws, want de inschrijvingen voor het nieuwe badmintonjaar bij Badmintonclub Deinze zijn geopend!

De club werd opgericht door Luc Gelaude en Patrick Devisschere in 1987, en wil een laagdrempelige club zijn We staan open voor recreatieve spelers van alle leeftijden: onze jongste badmintonner is 10 jaar oud, de oudste 74 jaar. Daarnaast zijn we met 4 competitieploegen actief in de Oost-Vlaamse badmintoncompetitie. De club heeft momenteel ongeveer 100 leden. Recreatieve spelers kunnen iedere dinsdag tussen 18 en 22 uur (vrij te kiezen) in de sporthal van het VTI terecht, competitiespelers hebben nog een extra trainingsmoment op donderdag. Voor recreatieve spelers is ervaring met badminton handig, maar zeker geen must.

De club organiseert doorheen het jaar een aantal activiteiten. Zo zijn er de wekelijkse trainingen voor onze jeugd, en wordt er bij voldoende vraag ook een cursus georganiseerd voor onze recreatieve spelers. We versterken de banden tussen onze leden tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, en organiseren een paar keer per jaar een eigen recreantentornooi. Badmintonnen doe je bij Badmintonclub Deinze voor 45 euro per jaar.

Wil je graag meer weten? Bekijk onze website op www.bcdeinze.be. Daar kan je ook (gratis) inschrijven voor een paar testmomenten op dinsdagavond. Zo kan je zelf uittesten of badminton iets voor jou is.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...