Tafeltennisclub TTC Deinze start met benjaminwerking

Op donderdag 9 januari organiseert TTC Deinze een gratis tafeltennistraining voor kinderen van 6-9 jaar in de Palaestra (17u30-19u). Op die manier wil de club pingpong als gezonde en voor iedereen toegankelijke sport bij de jonge jeugd promoten.

Deze gratis training geldt meteen ook als de officiële lancering van de benjaminwerking van de fusieclub (TTC Knal en TTC Palaestra smolten afgelopen zomer samen tot TTC Deinze). Het aantal clubs die in Oost-Vlaanderen een specifiek tafeltennisaanbod hebben voor de jonge jeugd is op één hand te tellen, en al zeker in de wijde omgeving in en rond Deinze is dit helemaal nieuw.

Mario Boone, de voorzitter van TTC Deinze, verklaart verder: “als laagdrempelige sportclub willen we ook de allerjongsten (6-9j) laten kennis maken met tafeltennis. Onder begeleiding van specifiek hierover opgeleide trainers kunnen ze vanaf 9 januari elke donderdagavond op een ontspannen en speelse manier de plezierige en uitdagende aspecten van tafeltennis ontdekken, samen met hun leeftijdsgenoten.”

Meer info is te bekomen bij [email protected] of 0495 53 90 91.

TTC Deinze ontstond op 1 juli 2019 als de fusieclub van TTC Knal en TTC Palaestra. Samen telt de club meer dan 100 leden. De club heeft een uitgebreide jeugd- en volwassenwerking, en biedt zowel tafeltennis aan in competitief als recreatief verband. De verschillende afdelingen trainen in sportcomplex Palaestra als zaal Ten Hove (Astene). Zie www.ttcdeinze.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...