Nieuw in Deinze: PRAKTIJK GROEI

Praktijk Groei organiseert trainingen, workshops en individuele begeleiding voor kinderen, jongeren en hun ouders. De focus ligt hierbij telkens op groeien: enerzijds in het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, anderzijds in het gebruiken van efficiënte studievaardigheden.

Je kan bij Praktijk Groei terecht voor een individueel en/of groepsaanbod omtrent faalangst, weerbaarheid, positief leren denken, omgaan met gevoelens… Hierbij wordt de klemtoon gelegd op het creëren van een positief zelfbeeld. Je goed in je vel (leren) voelen staat hierbij dus centraal.

Kinderen en jongeren kunnen ook terecht bij Praktijk Groei voor het leren hanteren van een goede studiemethode. We bekijken hoe we de studievaardigheden kunnen verbeteren, er worden studietechnieken aangeleerd… We gaan samen aan de slag! Wie dat wenst, kan ook bijles/huiswerkbegeleiding volgen.

Daarnaast ontvangt Praktijk Groei ook ouders die op zoek zijn naar opvoedingsondersteuning. Even met de handen in het haar wat betreft de opvoeding jouw kind(eren)? Samen zoeken we naar wat jou/jullie opnieuw in beweging kan brengen.

!!! Op 8 en 10 januari start een typcursus voor kinderen vanaf 9 jaar volgens de methode van Typ10. Op 15 januari start een faalangsttraining voor kinderen tussen 9 en 12 jaar. Meer info of inschrijven: www.praktijkgroei.be of [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...