Jazzy Sunday : Patrick Deltenre & Ivan Paduart Zondag 9 februari, 17u, deuren vanaf 16u Leietheater Deinze, Kleine zaal

Kwaliteitsvolle jazzmuziek op zondagnamiddag, de sfeer van een echte jazzclub inclusief. Dit bereiken we door het tijdstip en de locatie. Een zondagnamiddag is een uitgelezen moment om zowel het jazz minnend publiek als muzikanten warm te maken voor een muzikaal belevingsmoment en om ontspannen te genieten van een jazzoptreden. De kleine zaal van het Leietheater, als locatie voor Jazzy Sunday, toveren we met vtbKultuur Deinze graag om tot een gezellige jazzclub.


Patrick Deltenre en Ivan Paduart zijn ronkende namen in de Belgische en Europese pop, rock en jazz. Deltenre was dertig jaar lang de vaste gitarist van Maurane en speelde daarnaast ook met Viktor Lazlo en Level 42. Paduart is een bijzonder actieve pianist en componist in de jazz, speelde met Toots Thielemans en Philip Catherine, Richard Galliano en Claude Nougaro, en heeft zo’n dertig albums op zijn naam (die van zijn eerste band Aftertouch inbegrepen). Een tweetal jaar geleden deden ze een paar concerten met zijn tweeën. Ze gingen daarop samen aan het componeren en trokken de studio in. Heel even was er de verleiding om nog extra takes en instrumenten toe te voegen, maar ze hielden het sober en beperkten zich uiteindelijk tot hun twee instrumenten, de piano en de gitaar. Tien originele nummers vormen het album ‘Hand in Hand’, vijf van de hand van Paduart en vijf van de hand van Deltenre. Vanaf november 2019 stellen ze hun tweede album ‘Crystal clear’ voor, waarmee ze ook u zullen betoveren op Jazzy Sunday.

De concerten starten om 17u00, vanaf 16u00 kan u reeds genieten van een drankje. Een ticket voor Jazzy Sunday kost 8 euro. Jazzy Sunday is een samenwerking tussen CC Leietheater en vtbKultuur Deinze. Tickets via www.leietheater.be/tickets – wij raden aan om vooraf uw tickets te bestellen; het aantal deelnemers is beperkt tot 110. Vrije zitplaatsen, geen genummerde zitplaatsen.

Muzikanten:

Patrick Deltenre: gitaar
Ivan Paduart: piano

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...