Mijn Pure Tafel een pareltje om te ontdekken in Deinze.

Vandaag ontdekten wij een nieuw healthy en hip adresje dat blijkbaar al sinds september langs de Leernsesteenweg gevestigd is, “SHAME ON US” plets, plets. We reden er eerst langs en zagen op het bord ontbijt-lunch-diner, het triggerde ons dat we in het terugkeren naar Deinze city niet anders konden dan voorzichtig door de ruit te piepen en gewoon sneaky binnen te gaan.

Wat we zagen was een gezellige huiskamer met 6-tal tafeltjes, 1 lange tafel met zitbank en een zetel, aan het fornuis zagen we de gastvrouw, die heette ons welkom en liet ons een tafeltje kiezen.

De gastvrouw van Mijn Pure Tafel, Caroline de Maertelaere werkte vroeger in de HR- en marketingwereld en had zoals velen van ons een druk leven. Reizen, bewuster leven en haar zelf terug ontdekken was een must om tot de puurheid te komen die ze op de dag van vandaag uitstraalt. En, ze straalt!!

Onthaasten in de woonkamer, volgen van workshops, lekker gezond ontbijten, gezellig lunchen, zalig dineren, volgen van yoga workshops is het aanbod dat Caroline wil brengen in haar pand. Het viel ons ook op dat er prachtig zelfgemaakte matte kommetjes en matte borden aanwezig waren, ze heeft haar eigen lijn laten maken, straf en mooi! Bij iets warmer weer, zou ze Ibiza naar haar tuintje halen en zal je kunnen buiten eten in een bohemian sfeer. Caroline droomde verder over een hippie markt 😉 ze deed ons meedromen en we brainstormden samen over hoe je iets met de vele camping-gangers van Camping Groeneveld kan doen.

Bon, we vroegen of we verschillende vers gemaakte gerechtjes mochten proeven en begonnen met crackers met rode pesto. Daarna kregen we een heerlijk pompoensoepje met gember nasmaak. En als tussen gerechtje namen we de springrolls met vietnamees loempia sausje. De hoofdgerechten; kip in curry soepje van verschillende groenten en misschien wel de lekkerste salade geitenkaas van Deinze, als dessert kregen we dan nog een zelfgemaakte brownie en zelfgemaakte pecannoten taart. Zalig getafeld, zalig ontdekt wat een voldaan gevoel, Bachte en Deinze hebben er weer pareltje bij.

Mijn Pure Tafel ontdekken? Leernsesteenweg 179 in deelgemeente Bachte-Maria-Leerne. De keuken is open op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag van 8 tot 17 uur en op vrijdag van 8 tot 22 uur. Op woensdag en zondag is het gesloten.

Meer info via www.mijnpuretafel.com of volg dit healthy adresje op instagram www.instagram.com/mijnpuretafel/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...