Voetbal- & keeperstages Leiestreek 2020

Voetbal- & Keeperstages LEIESTREEK werd 10 jaar geleden opgericht met als voornaamste doel jongeren uit de wijde omgeving van Deinze de kans te geven om het favoriete spel ‘voetbal en/of keeperen’ te beoefenen onder deskundige begeleiding van ervaren trainers.

Deze 3 Stages hebben als doel jonge voetballers en keepers één week lang vakkundig te begeleiden door ervaren trainers. Tijdens de stage worden de deelnemers uitgedaagd om hun technische vaardigheden verder te ontwikkelen, met de 2 peilers Fun en Opleiding centraal. De uitdaging voor hen is om beiden – de technische ontwikkeling en het plezier – zo goed mogelijk te combineren.

Waarom kiezen voor deze Stages?

De voetbalstages zijn een echte ervaring voor elke voetballer van eender welk niveau. Zelfs jongeren die niet in een club zijn aangesloten en toch eens van het voetbalspel willen proeven, kunnen bij hen terecht.
Ze streven ernaar om steeds in kleine groepen te trainen van ±10 spelers, zodat ze de deelnemers zoveel mogelijk individueel kunnen coachen en bijsturen.

Omdat techniek niet meer weg te denken is in het moderne voetbal, wordt er in de voormiddag vooral getraind op het voetbaltechnische aspect waarin iedereen zo vaak mogelijk aan de bal komt, met zoveel mogelijk balcontacten van beide voeten. Ze leggen de focus op leiden van de bal, dribbelen, techniek, schijnbewegingen, 1 vs 1, enz…, waarmee ze de balbehandeling van de deelnemers willen verbeteren.

Tijdens de middagpauze is er nog even een moment van rust en na de middag worden er spelelementen in de training gebracht, zoals Champions League, Geheim voetbaltornooi, Tennisvoetbal, Petanquevoetbal, enz. Het is dan aan de deelnemers om wat ze in de voormiddagsessies werden aangeleerd, in de praktijk om te zetten.

Keepers krijgen door de ervaren keepertrainers, zowel in de voor- als in de namiddag, een sessie keepertraining.

Steeds wordt de nadruk gelegd op plezier, passie en spelvreugde. Iedereen neemt actief deel aan de sessies en niemand kan in hun ogen fouten maken, iedereen mag durven bij te leren.

De ideale sportstages voor wie:
• Van de sport houdt
• Veel plezier willen beleven
• Graag buiten vertoeft
• Graag nieuwe vrienden maakt door spel en plezier
• Jongeren die niet in een club zijn aangesloten en nog op ontdekking zijn naar de fun in deze sport.

Wat is hun aanbod in 2020 :

* PAASSTAGE 2020:  6 t.e.m. 10 april 2020

* 3de ZOMERSTAGE AAN ZEE (Incl. overnachtingen in een volpension arragement):   1 t.e.m. 5 juli 2020.

* ZOMERSTAGE 2020 : 3 t.e.m. 7 augustus 2020

Ontdek meer over al onze Voetbal- & Keeperstages op hun website www.voetbalstagesleiestreek.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...