De Prijkels vzw en Colruyt Group plannen derde grote zwerfvuilactie in 1,5 jaar

Op vrijdag 20 maart plannen Colruyt Group en vzw De Prijkels voor de derde keer in anderhalf jaar tijd een grote zwerfvuilactie op het bedrijventerrein De Prijkels. Zo wil men op een positieve manier een steentje bijdragen aan een propere omgeving, medewerkers van verschillende bedrijven samenbrengen in dit gezamenlijke initiatief en tegelijk streven naar sensibilisering. 

Kruispunt Prijkels - foto Nieuwsbrief Veneco.be
Kruispunt Prijkels – foto Nieuwsbrief Veneco.be

Zwerfvuil ruimacties zijn niet vreemd binnen De Prijkels. Vanuit Colruyt Group worden regelmatig initiatieven genomen om zwerfvuil te verminderen en gaan ze iedere maand met een tiental collega’s zwerfvuil ruimen tijdens hun middagpauze.

Voor de derde keer op rij slaan Colruyt Group en De Prijkels vzw de handen in elkaar. Deze samenwerking maakt het mogelijk om deze actie op grotere schaal te organiseren, meer bedrijven te bereiken en te mobiliseren en zo de impact van deze actie te vergroten. De reacties liegen er ook niet om: momenteel zijn alvast een vijftigtal personen bereid om te helpen aan deze actie. Deze personen komen uit verschillende bedrijven waaronder Spiromatic, Colruyt Group, Dematra, Snel Group, Stagobel, Applitek, Agristo, ESQ Solutions en Mistral. Een heel positief signaal.

De vrijwilligers krijgen het nodige materiaal voorhanden en verzamelen na hun inspanning bij Snel Group waar voor iedere vrijwilliger een lekkere lunch en attentie wacht.

Dit initiatief wordt mee waargemaakt door mooimakers.be, stad Deinze en gemeente Nazareth voor het nodige materiaal en het ophalen van het ingezamelde zwerfvuil.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...