Vrijwilligersfeest parochie in Deinze

Zaterdagavond 7 maart ging in de eetzaal van het VTI het vrijwilligersfeest van de parochie in Deinze door.Er zijn in de parochie in Deinze zo’n 400-tal mensen actief als vrijwilliger.

De parochieploeg hecht er aan deze mensen tweejaarlijks uitgebreid te bedanken met een mooi gevuld avondprogramma. Op het menu stonden: een bedankingsviering in de Sint-Pauluskerk, gevolgd door buffet van tapas en de Chris&Chris-show als afsluiter. Amusement verzekerd!270 mensen namen deel aan dit vrijwilligersfeest georganiseerd vanuit de parochie in Deinze.

 Op foto de parochieploeg: Deken Rudy Van Acker, Nicolas Vermeulen, Dirk Vlaemynck, Hilde Rogghe, Ria Vercaemer, Ellen Van de Velde, Frans Neirinck, diaken Johan Van Heirzeele, Marina Botta, Zr. Agnes, Ginette Dekens en Katrien Demarey.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...