Intens neemt de brug op vrijdag 1 mei 12u-22u

Na 2 succesvolle zomeredities van Intens, is 2020 het jaar om een versnelling hoger te schakelen. Het enthousiasme van de bezoekers deden de organisatoren dromen van meerdere evenementen, het hele jaar door.

In februari was er een Valentijns editie in de Charlatan te Gent. ‘We kregen het aanbod om in de Charlatan iets te organiseren. Aangezien dit een legendarische plek is voor de betere feesten in Gent, hebben we deze kans dan ook met beide handen gegrepen’ zegt Sam De Cuyper. ‘Het was aanschuiven om binnen te kunnen en er werd gedanst tot in de vroege uurtjes. Een schot in de roos dus’ gaat Sam verder.

Gesterkt door de positieve reacties wouden ze verder gaan op dit elan. Terug naar Deinze, waar Intens allemaal begonnen is. ‘Aangezien het publiek in Deinze ons kent, en visa versa, was het logisch om hier terug iets op poten te zetten’ zegt Joost Van der Cruysse. ‘In andere steden heeft men al feesten georganiseerd onder bruggen, maar in Deinze is dit een unicum. Op 1 mei zal het compacter zijn dan op onze zomereditie, wat de beleving ten goede zal komen’ vervolledigt Joost.

‘Zoals steeds zal de muziek gebracht worden door een mix van lokale en bekendere dj’s.’ vult Rinus Moerman aan. ‘In combinatie met deze unieke locatie geloven we dat dit een geslaagd evenement zal worden. Ondertussen zijn we ook bezig met de voorbereidingen van onze jaarlijkse Open Air, die dit jaar doorgaat op zaterdag 25 juli.’ sluit Rinus af.

Intens neemt de Brug:
Vrijdag 1 mei, aan ’t Brielhof in Deinze. Van 12u tot 22u.

Tickets te koop via het facebook evenement.

Intens Open Air:
Zaterdag 25 juli, Kaandelpark Deinze. Vanaf 12u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...