KMSK DEINZE bereidt de toekomst voor!!!

Soms hebben we  het gevoel dat de wereld stilstaat of een beetje eindigt. Niets is minder waar. Onze Belgische overheid, alle zorgdiensten en een ernstig burgergevoel zullen ervoor zorgen dat we snel uit deze slow-motion-wereld geraken en met KMSK Deinze in 5de versnelling  de toekomst aanvallen.

KMSK Deinze mag, met de huidige sportieve situatie, ambitie hebben om zich het volgend seizoen een profclub te noemen en te spelen in 1B. Wanneer ze dit zullen weten is nu nog koffiedik kijken, maar de dag komt dat ze “profclub” zijn en dat bereiden ze nu al best voor.

Het prestigieuze vastgoedproject – zeg maar nieuw stadion – krijgt definitief zijn vorm, specialisten leggen de laatste hand aan de licentieaanvraag en heel oranje-zwart hunkert naar de promotie. Voorzitter/CEO Denijs Van De Weghe werkt ondertussen in alle stilte aan zijn “New Look Profclub”.

“Onze supporters mogen gerust zijn. Het coronavirus tempert onze ambitie niet, wij willen zo snel mogelijk zeker zijn van de promotie, sportief een sterke kern op poten zetten en de huidige, trouwe, sterke medewerkersploeg met enkele professionals versterken”, vertelt de voorzitter.

Ondertussen voert de voorzitter de daad bij het woord. In het organigram plaatst de voorzitter zich als CEO aan het hoofd van KMSK Deinze. Toon Maebe blijft als gerechtelijk correspondent/secretaris maar vanaf 15 maart kwam er extra-sportief een eerste versterking aan boord, Kenny Victoor (32 jaar). Hij wordt COO, Chief Operating Officer of operationeel directeur, zeg maar dat hij één van de rechterhanden van de voorzitter wordt.

Kenny Victoor was de laatste zes jaar in dienst bij KV Oostende en kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging : “Mogen deelnemen aan dit ambitieus plan is  voor mij een godsgeschenk, een unieke kans die ik met twee handen wil pakken. Het klikt met de voorzitter en ik stel graag mijn ervaring  die ik opdeed bij KVO in de Jupiler Pro League ter beschikking van mijn nieuwe club. Ik wil zo snel mogelijk mijn collega’s leren kennen en nu de eerste maanden tot aan het nieuwe seizoen in stilte hard werken om met een stevige structuur het profvoetbal in Deinze te brengen”.

Voorzitter/CEO en COO verkiezen aangezien de omstandigheden, nu in alle rust verder te werken en straks bij meer definitiever nieuws een presentatie te geven van “KMSK DEINZE NEW LOOK”  !!!

Denk dat elke Deinze-supporter/sponsor/medewerker/sympathisant uitkijkt naar deze “New Look”!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...