Jonge Deinzenaar genomineerd voor Student-Ondernemer van het jaar!

Jente Vanhaesebroeck, 21 jaar, geboren en getogen in Deinze, is met zijn bedrijf Phelix Branding genomineerd voor Student-Ondernemer 2020. Het is de 10e keer dat Gentrepreneur deze award uitreikt. Op dit ogenblik dingen nog vijf laureaten mee naar de award, een prijs van €1000 en media-aandacht.

Jente Vanhaesebroeck studeerde Event & Project Management aan de Arteveldehogeschool in Gent, maar vond echt zijn ding in marketing. De jongeman droomde al van jongs af van een leven als ondernemer.
“Na twee jaar ondernemen evolueerde Phelix van marketingkantoor tot groeistudio, waarbij we ondernemers faciliteren bij de ontwikkeling van een idee tot aan een duurzaam business model. Een collectief aan studenten, freelancers en partners bundelen hun kennis en skills om onze klanten tot het volgende niveau te brengen”, legt de jonge student-ondernemer uit.

“De combinatie van studeren en ondernemen is altijd hard werk geweest, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Na dit academiejaar volgt de echte stap, als zelfstandig ondernemer. Phelix is mijn creatie, ik heb er al veel voor gewerkt en daar ga ik mee door’, stelt Jente kordaat.

Jente Vanhaesebroeck is als jonge ondernemer heel geëngageerd. Zo neemt hij enkele jonge starters onder zijn vleugels en is hij sinds 2019 lid van het Economisch Forum in Deinze. Wie deze jonge Deinzenaar een duwtje in de rug wil geven, kan nog tot 3 mei op hem stemmen in de categorie student-ondernemer via onderstaande link! https://www.gentrepreneur.gent/awards

Website: https://www.phelixbranding.com/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...