Domino’s Pizza Deinze opent haar deuren op 26 juni

Domino’s Pizza opent haar deuren op vrijdag 26 juni op de hoek van de Kortrijkstraat en Tolpoortstraat.

De zaak ging normaal met wat vertraging open op 23 maart maar door het coronavirus waren zij genoodzaakt om hun opening on-hold te zetten. De pizzeria is gelegen naast de Foodbart die hamburgers en slaatjes levert en naast Parfumerie Decaluwé, 1 ding is zeker het zal er goed rieken op den hoek.

De winkel richt zich hiernaast ook op afhalen en bezorgen van verse pizza’s, hot sandwiches en Thick shakes. In verband met het Coronavirus, houdt ook deze nieuwe vestiging zich aan alle maatregelen die Domino’s heeft genomen om de veiligheid van haar medewerkers en klanten te garanderen. Zowel afhaal- als bezorging vindt contactloos plaats.

Vijfde winkel voor franchisenemer

De eerste Domino’s Pizza in Deinze is al de vijfde winkel voor franchisenemer Suhail Alshawwa, die al sinds 2013 werkzaam is bij Domino’s Pizza. Hij startte zijn carrière bij Domino’s Pizza in Antwerpen. In 2015 opende hij zijn eerste winkel in Sint-Niklaas. Inmiddels is hij niet meer te stoppen en heeft Suhail winkels in Borgerhout, Aalst, Kiel, Sint-Niklaas en binnenkort ook Deinze. Suhail vertelt: ‘’Ik vind het enorm tof om het ondernemerschap verder uit te breiden. Deinze is een geweldige locatie en ik ben enorm enthousiast om Deinze kennis te laten maken met onze verse pizza’s.’’

Veiligheid op 1 & openingstijden

Met het oog op de veiligheid van haar klanten en werknemers, houdt de winkels zich aan de landelijke maatregelen, zoals contactloos afhalen en bezorgen van de maaltijden. Meer informatie over Domino’s en haar maatregelen tegen COVID-19 is te vinden op

www.dominos.nl/covid-19

De winkel is op maandag t/m zondag geopend van 11:00 – 23:00Meer informatie over acties, openingstijden en bestellingen is te vinden op www.dominos.nl

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...