Elfdorpen biedt 60-plussers ondersteuning aan bij het invullen van belastingaangifte

Vanaf maandag 8 juni kunnen 60-plussers van Deinze terecht bij de seniorenconsulent voor ondersteuning bij het invullen van hun belastingaangifte. Na telefonisch contact kan de 60-plusser – indien nodig- een afspraak maken om zijn aangifte te laten invullen in lokaal dienstencentrum Elfdorpen of in het gemeentehuis van Nevele. 

Elfdorpen GroenRood

“Wegens de coronamaatregelen werden alle invulsessies van de FOD Financiën op locatie geannuleerd,” vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Dat was ook het geval in Deinze waar in mei en juni een aantal invulsessies gepland waren. Om dit op te vangen zal de seniorenconsulent van Deinze ondersteuning voorzien aan alle 60-plussers van onze stad. Heb je moeilijkheden bij het invullen of versturen van jouw aangifte? Neem dan telefonisch contact op met de seniorenconsulent en maak indien nodig een afspraak om jouw aangifte in te vullen. Wanneer je langskomt, breng dan jouw aangifte, identiteitskaart en pincode mee.” 

Praktisch

Deze dienstverlening start op maandag 8 juni en eindigt op dinsdag 30 juni. Ze wordt aangeboden in lokaal dienstencentrum Elfdorpen op maandag en dinsdag en in het gemeentehuis van Nevele op donderdag.

Locatie Elfdorpen, Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Afspraken enkel mogelijk na telefonisch contact: tel. 09 387 82 80.

De seniorenconsulent biedt ondersteuning aan op maandag en dinsdag: 9.00 – 12.00 uur en 13.30 – 16.00 uur.

Locatie gemeentehuis Nevele, Cyriel Buyssestraat 15, 9850 Deinze

Afspraken enkel mogelijk na telefonisch contact: tel. 09 321 92 00. 

De seniorenconsulent biedt ondersteuning aan op donderdag: 9.00 – 12.00 uur en 13.30 – 16.00 uur.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...