Techniekacademie Junior voor kinderen van 8 tot 10 jaar

Ook volgend schooljaar wordt een techniekacademie junior georganiseerd in Deinze. Gedurende tien woensdagnamiddagen maken kinderen van het derde en vierde leerjaar kennis met verschillende technieken en technologieën.

Een techniekacademie wil kinderen op jonge leeftijd op een speelse manier laten kennismaken met techniek en technologie. In Deinze richt het Erasmusatheneum al enkele jaren een techniekacademie in voor kinderen van het vijfde en zesde leerjaar. Het stadsbestuur en VIVES Hogeschool organiseren voor de tweede keer ook een techniekacademie voor kinderen van het derde en vierde leerjaar.

Vier groepen van 20 kinderen, twee in JC Brieljant (Mouterijdreef 20 in Deinze) en twee in de gemeentezaal (Vaart Rechts 14 in Nevele), gaan tien woensdagen van 23 september tot 9 december aan de slag. Gepassioneerde technici begeleiden hen bij onder meer het bouwen van een brug, het programmeren van een robot en de constructie van een coole toverlamp.
Alle informatie over de Techniekacademie Junior in Deinze is te vinden op www.techniekacademie-deinze.be/junior. Inschrijven kan vanaf zaterdag 6 juni.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...