Miracle vzw haalt Milow naar het Leietheater

Miracle vzw staat niet stil. Ondanks de coronacrisis kijken we naar de toekomst. En dat is een toekomst mét muziek en concerten. Miracle vzw hoopt uiteraard dat de geplande evenementen voor het najaar kunnen doorgaan. Indien dit niet lukt, zullen ze zo snel als mogelijk zoeken naar nieuwe data. Maar Miracle vzw wil ook al verder vooruitkijken en kondigt dan ook met enige trots aan dat ze niemand minder dan Milow naar het Leietheater halen met zijn “Unplugged Tour” op vrijdag 9 april 2021.

Van zodra de ticketverkoop van start gaat zal Miracle vzw dit melden op haar social media en website. Hou deze dus zeker in de gaten!

In 2021 keert Milow, 15 jaar na de release van zijn debuutalbum ‘The Bigger Picture’, terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour. Zijn laatste album ‘Lean Into Me’ luidde de terugkeer in naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. Met reeds zes platen op zijn palmares en songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten veroveren met zijn warme stem en gouden gevoel voor melodie en harmonie.

Het is dat de eretitel the hardest working man in show business voor eeuwig toegekend is aan James Brown, want hij had net zo goed aan Milow uitgereikt kunnen worden. In 2019 was het exact tien jaar geleden dat Milow doorbrak in Europa. Om dat te vieren trakteerde hij zijn fans begin 2020 in een uitverkochte Lotto Arena op een onvergetelijke liveshow. Sinds zijn doorbraak in 2007 is de singer-songwriter uitgegroeid tot een vaste waarde in Europa. Milow won maar liefst 12 MIA’s, waaronder die van ‘Beste live-act’ en ‘Beste soloartiest’, de belangrijkste prijzen die je in België als muzikant in de wacht kan slepen.

Met zijn album ‘Lean Into Me’ (2019) vertelt Milow een uitermate persoonlijk verhaal. Songs als ‘Lay Your Worry Down’, ‘Laura’s Song’ of ‘Michael Jordan’ – over zijn jeugdheld en de complexe relatie met zijn vader – horen bij de allerbeste songs uit zijn carrière. De plaat brengt de luisteraars dichter bij Milow dan ooit tevoren.

De Leuvenaar voerde reeds een aantal prachtige shows op in 2020 en zet enthousiast zijn koers verder in 2021. Elke avond zullen naast bekende en minder bekende parels ook een aantal gloednieuwe songs – uit het nog te verschijnen 7de album – de revue passeren. Nummers worden tot hun essentie gestript. Wat overblijft, zijn uitgepuurde songs waar nog meer ruimte is voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale luitenanten, zanger-gitarist Tom Vanstiphout – die sinds enkele jaren ook in de vaste liveband van Bryan Ferry speelt – en de fenomenale zangeres Nina Babet, neemt Milow het publiek op de golven van zijn vertrouwde sound mee in zijn wonderlijke universum.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...