Poetsdienst wordt een dienstenchequeonderneming

Vanaf 1 juli 2020 wordt de poetsdienst van het OCMW Deinze een dienstenchequeonderneming. Dat betekent dat je voor deze dienstverlening voortaan met dienstencheques betaalt.

“Ben je senior, chronisch ziek of heb je een beperking en kan je jouw woning niet meer zelf onderhouden, dan kan je poetshulp aanvragen bij de thuiszorgdiensten in Elfdorpen” vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Vanaf 1 juli wordt de poetsdienst van het OCMW Deinze een dienstenchequeonderneming. De klanten kunnen verder blijven rekenen op dezelfde dienstverlening, alleen de wijze van betaling verandert. Ze betalen vanaf dan met dienstcheques.” 

De poetsdienst bracht de voorbije maanden alle bestaande klanten een bezoekje. Tijdens die bezoeken werd de nieuwe werking toegelicht en alle nodige administratie in orde gebracht. Alle mogelijke vragen werden beantwoord zodat een vlotte overgang kan worden verzekerd. 

Bij nieuwe klanten vanaf 1 juli wordt automatisch de werking met dienstencheques opgestart. 

Info

Elfdorpen, Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze, 09 387 82 80

[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...