Vierde uitzending van ELFDORPEN on AIR

Op maandag 29 juni gaat om 11 uur reeds de vierde uitzending van het radioprogramma ELFDORPEN on AIR de ether in. Het wordt een live uitzending. De luisteraars kunnen via de Facebookpagina van Radio Tequila ook meekijken met het programma.

Elfdorpen GroenRood

“Het radioprogramma is een samenwerking tussen dienstencentrum Elfdorpen en Radio Tequila, de lokale radiozender voor Deinze en ver daarbuiten” zegt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Het programma licht elke uitzending een seniorgerelateerd thema toe. Deze uitzending staat volledig in het teken van het sociaal huis. De luisteraar krijgt uitgebreide informatie over de werking van deze dienstverlening. Hoeveel mensen werken er? Waarvoor kan je er terecht? Hoe kan het sociaal huis jou, als senior, ondersteunen? Mevrouw Hilde Van Landuyt, diensthoofd van het sociaal huis, zal al deze vragen uitvoerig beantwoorden. Ook Marleen Vanlerberghe, schepen bevoegd voor onder meer armoedebeleid en personen met een beperking, krijgt het woord. Zij geeft uitleg over het bijzonder comité voor de sociale dienst (BCSD). Als voorzitster van dit bestuursorgaan neemt ze jou mee achter de schermen. Wie zetelt er in dit comité? Hoe werkt dit orgaan en wanneer kan je er een beroep op doen? Dat alles en zoveel meer kom je te weten in de zomereditie van ELFDORPEN on AIR op maandag 29 juni 2020 om 11 uur”. 

Praktisch

Radio Tequila kan je beluisteren op: 

FM 106.2 voor de regio Deinze – FM 107.8 voor de regio Aalter. 

Je kan ook meeluisteren op jouw smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Info

Lokaal dienstencentrum Elfdorpen, Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

09 387 82 80 – [email protected]

www.deinze.be/elfdorpenwww.facebook.com/elfdorpen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...