1000 hits bij Radio Tequila voor de thuisblijvers

Vanaf maandag 27 juli kan je weer de Top 1000 horen bij Radio Tequila. Elke dag van 8 u. tot 20 u. hoor je de beste platen aller tijden, keurig in een lijstje gegoten en geïllustreerd met heel wat muzikale en andere weetjes. De uitzending loopt tot zaterdagavond 1 augustus.

Al van eind jaren ’80 organiseert Radio Tequila geregeld een Top 1000. Door de jaren heen is Queen met “Bohemian Rhapsody” wel de groep die het vaakst op nummer 1 stond, maar om te weten of dat ook dit jaar nog zo is, zal je moeten luisteren… Het enige wat wij mogen verklappen is dat twee wilde dames op maandagmorgen om 8 u de aftrap geven en dan hebben we het niet over de presentatoren.

De Top 1000 kan in de coronatijd een mooi muzikaal tijdverdrijf zijn. Wat afleiding kan iedereen wel gebruiken. Kijk dus alvast uit naar je favoriete platen en artiesten aller tijden. Ideaal trouwens voor de thuisblijvers of voor wie op vakantie is en de band met het thuisfront wil onderhouden. 

Ook de medewerkers van Radio Tequila kijken uit naar de uitzending, want eerder dit jaar werd de jaarlijkse Valentijnswandeling in februari afgelast door de storm Ciara, en ook de jaarlijkse sneukelfietstocht, de Leerzewegels en Jan Filliersroute, gaat dit jaar niet door omwille van de coronatoestanden.Je kan Radio Tequila beluisteren in de regio Deinze op 106.2 FM en in de regio Aalter op 107.8 FM. Op vakantie of op het terras kan je ook online luisteren op de smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...