2de voorstelling van Kapitein Winokio en Nick Hollevoet maken van JarDeins nu al een groot succes

CC Leietheater is helemaal klaar voor de zomer. 10 dagen na de lancering van het zomerprogramma JarDeins zijn al meer dan de helft van de tickets verkocht. De voorstellingen van Nick Hollevoet en Kapitein Winokio, die reeds uitverkocht waren, krijgen extra voorstellingen.

“We zijn blij dat we de kans krijgen om deze zomer voorstellingen te kunnen programmeren. Je voelt echt dat de mensen nood hebben aan cultuur in eigen stad”, zegt Schepen van Cultuur Rutger De Reu, “maar om de organisatie volledig volgens de opgelegde COVID-maatregelen te organiseren, is het alle hens aan dek.”

“Na vergaderingen met de brandweer en de politie is ons veiligheidsprotocol volledig af en kunnen we de mensen per bubbel op een veilige manier in onze tuin laten genieten van films en optredens. De stormloop naar tickets bewijst ook dat veel Deinzenaren echt zaten te wachten op zo een evenement.”, aldus Schepen De Reu. “Ondertussen zijn de JarDeins met  Brihang, Kapitein Winokio en Nick Hollevoet al uitverkocht, maar ook de films en de andere voorstellingen verkopen als zoete broodjes.”

“Met Kapitein Winokio en Nick Hollevoet zijn we tot een akkoord gekomen voor een tweede voorstelling. Er kunnen vanaf vandaag tickets gekocht worden voor de voorstelling van de kapitein op 25 juli om 13u30. Nick Hollevoet komt nog eens op het podium op 15 augustus om 16u. Maar snel zijn is de boodschap ook voor de andere voorstellingen en films.”

besluit Rutger De Reu.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...