Buitensporten op prachtige locaties in Deinze.

Deze week deden we een oproep naar buitensporten in Deinze: wie zijn ze, wat doen ze, waar doen ze het, wanneer doen ze het en hoe kunnen jullie inschrijven. Alvast bedankt voor de vele mailtjes die wij kregen, hieronder zijn de clubs en personen die reageerden op ons berichtje, veel plezier met het lezen. Neem zeker eens contact met één van deze buitenactiviteiten en laat ons jullie ervaring weten via de hashtag #Deinze 🙂

Mocht je uw activiteit er nog bij willen kan je deze nog inzenden via deze link!

Ulrike Vincent – U Yoga

Locatie: Baudartiuspark Deinze (aan hondenschool)
Uur: zondag 10u -11u

A Sunday well spent brings a week of content ! Zondagochtend relaxed inzetten in een groene omgeving nabij de visvijver onder de bomen, van 10 u tot 11u kan je bij Ulrike terecht voor een zalige zomerse yogasessie. Iedereen is welkom ! Meer info: contact : www.uyoga.org of bel 0479 38 71 63


Voetballen bij KFC Sparta Petegem

Locatie: Gaversesteenweg 240, 9800 Deinze
Wanneer: Trainingen zijn in de week en de matchen meestal in het weekend

Ben je tussen de 4 en 8 jaar? Een jongen of een meisje? Op zoek naar een sportieve hobby?
Bij ons in Petegem kan je het voetbal komen ontdekken!
Heeft uw zoon of dochter interesse in voetballen bij een echte familieclub of heb je nog bijkomende vragen, stuur dan een mailtje naar [email protected] met de naam van de voetballer in spé, zijn of haar geboortedatum en uw GSM nummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


PT-Club bootcamp – Fast Fitness

Locatie: De Brielmeersen.
Wanneer: In juli en augustus op ma en woe om 19u en om 20u.

Tijdens juli en augustus organiseren we een Bootcamp buiten!
Inschrijven kan via [email protected].
Bekijk hun Fastfitness voor groepslessen, fitness en andere binennactiviteiten


Winterzwemmers Vosselare Put

Wanneer: van 11 september t.e.m. 7 mei (zondagvoormiddag)
Locatie: Vosselare Put
Inschrijven: Abonnement van € 20 voor 6 maanden op Vosselare Put

(Jonge)😉 gepensioneerden die hun hart aan de Leie verloren hebben. Hoe kouder het water is hoe meer deugd ze eraan hebben. Meer info via hun website en facebook


Yoga Vé – Veerle

Vanaf het moment dat groepslessen opnieuw toegelaten waren, was het voor YogaVé duidelijk: in de weidsheid van de natuur zouden deelnemers opnieuw rust en ruimte in hoofd en lichaam kunnen vinden na al die tijd in hun kot te zijn gebleven.

De waaier aan yogalessen die je kunt volgen bij YogaVé is ruim: van zwangerschapsyoga (voor en na de geboorte), over kinder- en tieneryoga tot verschillende yogastijlen voor volwassenen (dynamische  voor wie houdt van actieve yoga en yin yoga voor wie meer nood heeft aan diepe ontspanning). Alle info over geplande lessen en evenementen vind je op de website (www.yogave.be) en de Facebook- en Instagram-pagina van YogaVé. Aanmelden is in deze coronatijden verplicht en doe je via www.momoyoga.com/YogaVe/inschrijven


Personal Training Lisa

Opzoek naar een extra sportuurtje in de week? Personal Training Lisa helpt je naar een actieve en gezonde levensstijl! Met een diploma in personal training kan ik je begeleiden naar je ideale lichaam. Naast individuele trainingen kan ik loopschema’s opstellen, groepslessen organiseren,… Plezier en gezelligheid staan bij mij centraal maar discipline en motivatie worden niet achterwege gelaten. Meer info via mail [email protected] of neem eens kijkje op haar instagrampagina


FitCoach Jurgen en Céline

Locatie: In parken in Deinze / Petegem / Astene
Wanneer: Ma en woe 19u30 tot 20u30 en za 9u30 tot 10u30
Leeftijd: Minimum 18 jaar

Making people healthier and happier!
Sporten in groep is zoveel leuker dan alleen! En voor ons is FUN een belangrijke factor!!
Wij (4-tal trainers) geven sport waarbij iedereen zich kan uitdagen, maar zich ook kan amuseren. Je hoeft geen geoefende sporter te zijn om mee te doen. Alle oefeningen worden uitgelegd voor alle niveaus. Jong, oud,.. iedereen is WELKOM!

Wil je eens komen kennismaken of wil je nog wat info? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] of stuur me een smsje op het nummer 0494 25 30 12 .


Tennissen en padellen bij KDTC Tennisclub

Locatie: Kouterlosstraat 125, Deinze
Wanneer: Elke dag van de week (bekijk uren op site)

Schrijf je in om te tennissen of padellen in de gezelligste tennisclub van Oost-Vlaanderen en omstreken. Wie lessen wil volgen kan dit voor tennisles of padelles doen, klik op de linken om de lesinfo te zien. Ook zijn er kampen voor de kids.
KDTC is een familiale club waar men in een groene omgeving kan sporten. Spring eens binnen voor een spelletje tennis of een drankje aan hun bar. Iedereen is ook welkom op het gezellige terras. Wil je lid worden doe dit dan via deze inschrijvingspagina


Voetballen bij FC Poesele

Locatie: Paepestraat 7, 9800 Deinze / Nevele
Wanneer: Trainingen zijn in de week en de matchen meestal in het weekend
Inschrijvingsgeld: € 125

Heeft je zoon of dochter zin om het mooiste spelletje ter wereld te spelen in een schitterende accommodatie en dan nog in het kleinste dorp van Deinze? Schrijf dan je kind in voor het voetballen in het gezellige Poesele? Bij Poesele geen wachtlijsten of torenhoog lidgeld (€ 125). FC Poesele hun peilers zijn: vriendschap en plezier. Voetballers opleiden met enthousiaste trainers die zich engageren in het jeugdvoetbal. Inschrijven kan door te bellen naar Dirk Schelstraete 0477591167 of mailen naar [email protected]. Meer info op www.fcpoesele.be


24 FitClub Deinze

Locatie: 15 min voor aanvang parking aan haven in Brielmeersen
Wanneer:
Ma 16u30 – 18u online / Ma 18u45 – 20u15 outdoor / Do 18u – 19u30 outdoor / Za 10u30 – 12u00 outdoor

Outdoor sporten voor jong en oud op eigen tempo, in een groep van maximaal 12 waar je jezelf mag zijn en waar verbinding, humor en plezier centraal staan. Elke week doen we gevarieerde trainingen met uithouding-, kracht- en stabiliteitsparcours, TRX-training, HIIT, Tabata, … Als deelnemer ontwikkel je kracht en uithouding, verruim je geest, wordt je terug fit en bruis je van energie! Een constante begeleiding is gegarandeerd.

Meer weten of graag een les boeken? Bekijk de facebook pagina van 24 FitClub Deinze of contacteer Angelique Staelen GSM 0498 81 79 37 of stuur een mailtje naar [email protected]


Dieter Jacobs – Personal Trainer bij Kinovi

Locatie: In de tuin van Kinovi (Nieuwgoedlaan 1a, Deinze)
Wanneer: di 19u en za 10u
Leeftijd: Minimum 16 jaar

Doe mee aan de Summer Bootcamps van Kinovi, een mix van Total Body Workout en HIIT (High Intensity Interval Training) waarin er op een leuke manier gesport wordt en waar de nadruk ligt op PLEZIER maken en samenhorigheid is! Er wordt bij elke oefening gedifferentieerd en het is de bedoeling dat je uw eigen grenzen probeert te verleggen.
Interesse in deze work outs, bekijk www.kinovi.be of mail naar [email protected].


Florence Demarey – Openlucht yoga in Deinze

Locatie: Brielmeersen
Wanneer:
Afhankelijk van weer (zie FB)
Prijs: € 8 (+-1 uur)

Namasté! Mijn naam is Florence Demarey, al bijna 5 jaar yoga docente in Deinze en omstreken. Ik bied iedere zomer openlucht yogalessen aan in de Brielmeersen. Deze zijn rustig van aard en absoluut toegankelijk voor beginners. De lessen worden week per week bekend gemaakt (afhankelijk van het weer) op mijn Facebook, Instagram en website: www.relaxatietherapieflorence.be

Blijf je graag op de hoogte? Mail gerust jouw gegevens door naar [email protected]


Bootcamp te Infinity (Leerne)

Locatie: Tuin van Infinity, Bachte-Maria-Leerne
Wanneer: Elke zaterdag om 10u, wekelijks instapbaar

Verleg je eigen grenzen en geef zowel je conditie als je immuniteit een ferme boost!
Wekelijks instapbaar. Onze trainer motiveert je op een positieve manier om het beste van jezelf te geven gedurende deze 60-min bootcamp in openlucht. Meer info www.infinityfitness.be


Suppen met Windsurfing Deinze

Locatie: Surfput Deinze of andere locaties zoals de Oude Leie
Wanneer: Zie Facebook voor activeiten

Op regelmatige basis organiseert WSD SUP activiteiten op verschillende locaties. Zo was er onlangs SUP Yoga op de Surfput en zondagvoormiddag suppen op de Oude Leie en Vosselare Put. Iedereen, jong en oud, man of vrouw is welkom ! Meer info op hun Facebook of via Luc De Cooman 0476 23 77 93

Dit vind je misschien ook leuk...