Jong koppel neemt bistro MaReine over

Bistro MaReine waar we onlangs onze eerste mossels aten, laten het restaurant na 20 jaar over aan jong keuken geweld Mathieu Wynsberghe en zijn vriendin Jolien Kindermann. Mathieu werkte al 6,5 jaar in de keuken en was de rechterhand van Glenn. Vanaf 1 augustus zetten ze de waarden van MaReine verder met hetzelfde personeel.

Foto via Facebook van Mathieu

Mathieu Wynsberghe, een geboren Astenaar werd met de kokslepel opgegroeid in de patisserie van zijn vader Dirk in Astene. Later ging Mathieu dan ook logischerwijs naar Hotel- en Toerismeschool Spermalie Brugge om er de echte stiel te leren en zijn skills te verfijnen. 6,5 jaar geleden werd hij als rechterhand van ex-eigenaar Glenn aangesteld en nu neemt hij samen met zijn vriendin Jolien Kindermann Bistro Mareine over.

Mathieu en Jolien, veel geluk samen met het uitbaten van dit top bistro-adresje langs de Kapelleweg 18 in Astene / Deinze. Wie ook eens wil gaan eten kan eserveren via telefoon +32 9 380 04 60 of via mail [email protected].
Openingsuren
Dinsdag tem zaterdag van 12 – 14u & 18u30 – 21u30
Zondag & Maandag  GESLOTEN

Meer info
https://www.facebook.com/MaReine-254007931312440/
of via hun website http://www.mareine.be/index.html#

Vorige week zaten we er nog heerlijke mossels met vers gesneden frietjes te eten.
En die waren uiteraard over heerlijk.

Bistro MaReine publiceerde vandaag het nieuws zelf:

Vandaag, net 20j geleden, startten Glenn en ik, een jong koppel vol passie en overgave, jong geweld…Brasserie ’t Veer in Astene.Blij blij blij en fier !Een bloeiend, bruisend familierestaurant aan de oevers van de Leie.12 jaar hard werken, veel goede teams, een prachtig terras, 2 kinderen Florian en Kato, een goede spirit, vaste trouwe waarden en een beetje geluk…maar vooral veel trouwe en toffe klanten.Zo bouwden we aan een toekomst die ons bracht naar het huisje op de Steenweg, Bistro MaReine, de keuken van toen.Blij blij blij en fier !We wilden iets rustiger werken, een kleinere zaak waar we onze passie konden verderzetten. Oeps, klein waren we gestart maar na 4 jaar waren de stoeltjes zeer dikwijls allemaal ingenomen door mensen die konden smullen van grootmoeders’ keuken.Blij blij blij en fier !Maar we zijn ondernemers en het zit ons in het bloed…MaReine wordt groter, steeds bloeiender en ook hier veel vaste waarden.8 jaar Bistro MaReine, 8 jaar vaste en trouwe waarden, dat is waar het om draait : trouw personeel, trouwe klanten, trouwe gerechten, een vertrouwde plaats voor velen.Dank dank dank !Vandaag, 14 juli, 20 jaar later, geven we de fakkel door aan een trouw iemand. Onze Mathieu, 6,5jaar in dienst bij ons, de rechterhand van de chef. Op vele momenten onze steun en toeverlaat. Op andere momenten 1 van onze zorgen. Maar ohzo geliefd bij onze klanten.Mathieu Wynsberghe en zijn vriendin Jolien Kindermann zullen samen de fakkel verder dragen, met onze vaste waarden, ons personeel, onze gerechten, onze Bistro.Blij blij blij en fier !Fier op wat we achterlaten maar eveneens fier op Mathieu en Jolien. Een jong koppel, vol passie en overgave, …jong geweld…Zo hoort het…Zo is het goed…Proficiat Mathieu en Jolien, go for it !Liefs Glenn en Ruth, Florian en KatoGlenn en ik danken al onze trouwe klanten voor de vele bezoekjes, alsook onze jarenlange trouwe leveranciers, familie, vrienden, en trouw personeel, we heffen het glas op ieders gezondheid. Tot gauw tot later !

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...