Food Boutique: Een leuk nieuw brunch, apéro, glamping, event adresje in Deinze, Nevele

Tijdens de corona zagen we de brunchboxen van Food Boutique veel passeren op de verhalen van onze volgers op Instagram, wat zag het er allemaal lekker en mooi gepresenteerd uit. Het triggerde ons om op zoek te gaan naar wie achter deze pracht gerechten zat. Tot onze verbazing was het niet enkel de brunchbox, maar zoveel meer.

We zullen beginnen met de bedenkster; Younë Martheleur (23), jonge creatieve onderneemster die het ganse concept bedacht en uitbaat in de Koudeborre 2 in Nevele.

Voor Younë begon het allemaal met haar liefde voor brunchen, als studente startte ze haar eigen zaak Food Boutique. Younë begon met af en toe een brunchke te organiseren voor vrienden en vandaag de dag is de zaak uitgegroeid tot iets zeer moois en uniek in zijn soort, ze heeft letterlijk aan terrein uitbreiding gedaan en haar tuin opengesteld tot een “instagrammable foodies paradise” ;), tenten, leuke tafels, mooie bordjes, prachtige tuin, een WOW schuur voor events kortom aan sfeer zeker geen gebrek. Hieronder sommen we graag op wat Younë allemaal aanbiedt:

Apero Boutique
In de zomermaanden juli en augustus organiseert ze iedere vrijdag Apero Boutique, dit samen met haar mama. Hierbij kan je iedere vrijdag terecht voor een lekker drankje en wat tapas naar keuze. Dit steeds van 16u tot 23u. Best ook op voorhand inschrijven of telefonisch via +32 494 85 79 73 laten weten .

Brunch op zondag
Op zondag kan je bij haar terecht voor een heerlijke brunch mits reservatie. Reservatie kan via de website of telefonisch via +32 494 85 79 73.

Brunchbox
Tijdens de corona heeft ze ook de brunchbox gelanceerd. Deze is ook nog steeds te verkrijgen op vrijdag, zaterdag en zondag zowel afhaal als levering. Klik hier voor hem uit te proberen.

Glamping staycation
Naast het food gedeelde kan je bij Food Boutique deze zomer in de maanden juli en augustus ook overnachten. Dit in de leuke en gezellige glamping tenten. Deze kan je boeken via de website of telefonisch via +32 494 85 79 73. Dit komt op €185 per nacht inclusief een heerlijke brunch en een welkomstdrankje.

Catering of op het bedrijf
Food Boutique zorgt voor jouw feest, broodjes, salads, desserts …

De ideale workshop of feest locatie
Food Boutique heeft een oude schuur omgevormd tot de perfecte locatie voor feesten voor 20 tem 150 man, aan de schuur grenst ook een feesttent.

Breng Younë of beter gezegd Food Boutique een bezoekje en waan u in Nomadland met een vleugje Ibiza en knap ondernemerschap. Of haal de food brunchbox in huis en trek er een foto van en tag ons op Instagram.

Younë Martheleur – Food Boutique
Koudeborre 2, 9850 Nevele
Instagram
Facebook
www.foodboutique.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...