Koffiebar Femkes koffie magie

Femkes passie is om heerlijke koffies te serveren met zelfgemaakt gebak. Naast koffie kan je ook genieten van een groot gamma thee, chocolade, lattés oa karamel, speculoos, popcorn, latté macchiato, frisdrank, matcha latté, ijskoffie, … en een kleine lunchkaart.

Naast de koffiebar is er een mooi assortiment aan chocolade, peperkoek, koeken, confituur, …

Vorig jaar is Femke Tant gestart met een koffiebar te Deinze in de winkel Hokus pokus toverbol. Omwille van haar autisme is het moeilijk voor haar om in het regulier arbeidscircuit te werken.

Daarom hebben ze een deel van de winkel omgetoverd tot een plekje waar ze zonder stress haar passie kan uitoefenen. Gedurende een half jaar heeft ze een privé opleiding tot barista gevolgd bij Philimonius te Aalst. Ondertussen kan je in een gezellige sfeer van heerlijke dranken en taarten genieten, zowel binnen als buiten op ons tuinterras.

Benieuwd wat ze maakt, kom dan eens proeven … !

Gentstraat 43 in Deinze – Facebook pagina

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...