Belgische topfreestylers organiseren Freestyle & Panna voetbal bootcamp

Op zondag 16 augustus organiseren Martijn Debbaut (Belgisch kampioen panna) en Filip Meeus (voormalig top 10 wereldwijd freestyler) een ééndags bootcamp waarbij jongeren tussen 7 en 15 jaar oud alles leren van freestyle en panna voetbal.

Bij freestyle voetbal probeer je al hooghoudend de meest spectaculaire tricks. Terwijl het bij panna voetbal gaat om de bal door de benen van je tegenstander te spelen. “Panna voetbal is een echte hype bij jonge voetballers” zo zeggen beide organisatoren. Naast freestyle en panna zullen er ook matchskills aangeleerd worden. Fun en plezier staan centraal met ook heel wat leuke voetbalattracties.

Martijn & Filip willen hun ervaring en passie voor de sport delen met de jonge voetballers en hen een onvergetelijke dag bezorgen.Deze unieke dag zal doorgaan op de velden van KSMK Deinze. Uiteraard worden alle nodige maatregelen genomen om het kamp op een veilige manier te laten doorgaan!
Meer info en inschrijven kan via de website www.skillskampen.be

Er zijn nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...