Fietszoektocht Elfdorpen

Door de coronamaatregelen gingen enkele recreatieve fietstochten van LDC Elfdorpen niet door. Om dit gemis te compenseren bij de fietsliefhebber en vakantie in eigen land zo aangenaam mogelijk te maken, organiseert LDC Elfdorpen voor de eerste keer een fietszoektocht. 

Vrijwilligers Luc Claus, Rik Verfaillie en Patrick Decoster stelden een fietszoektocht samen van ca. 35 km die je langs mooie landelijke wegen van Deinze leidt. Deelnemen is gratis en kan tot 30 september 2020. De deelnameformulieren zijn af te halen aan het onthaal in Elfdorpen op weekdagen tussen 8.30 en 12 uur en tussen 13 en 16.30 uur. 

Op elk formulier staan een aantal foto’s van items en plaatsen die te zien zijn tijdens de fietstocht. De bedoeling is om de foto’s in de juiste volgorde te plaatsen zoals men ze tegenkomt. Als extraatje is er een schiftingsvraag. LDC Elfdorpen sloeg hiervoor de handen in elkaar met David Vanhee, die in het voorjaar van 2020 heeft deelgenomen aan het VTM-programma Lego Masters. David maakte een replica van de herkenbare “D” uit het logo van Deinze. Deelnemers dienen te raden uit hoeveel Lego-onderdelen de constructie bestaat. 

Er zijn tien Deinse cadeaubonnen ter waarde van tien euro te winnen. Waag je kans en geniet alleen of met je bubbel van een ontspannend fietsritje, geschikt voor jong en oud. 

Info

Elfdorpen – Gentpoortstraat 41 – 9800 Deinze

09 387 82 80 [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...