Volg de eerste match van SK Deinze live op Radio Tequila

Op vrijdagavond 21 augustus om 19u start KMSK Deinze het voetbalseizoen 1920-1921 in 1B met de eerste match tegen Union. De supporters kunnen door de coronamaatregelen nog niet binnen in het eigen stadion om de wedstrijd live te volgen. Maar Radio Tequila volgt de match ter plaatse op de voet en sportverslaggever Emile geeft flitsen van op het veld, telkens er iets belangrijks gebeurt. Er komen ongetwijfeld ook interviews met spelers en entourage.

Na de kampioenstitel in de eerste amateurreeks, heeft SK Deinze zich de voorbije weken nog gevoelig versterkt. Het Rad van Fortuin bracht vorige week nog nieuwe en klinkende namen, zoals Ronald Vargas en Renato Neto. Voorzitter Denijs Van de Weghe en zijn team zijn duidelijk van plan Deinze op de voetbalkaart te zetten.

Volg vanop de eerste rij de match Deinze-Union, vrijdag om 19 u. via Radio Tequila, in Deinze en omgeving op 106.2 FM en in Aalter en de regio op 107.8 FM. Je kan ook surfen met jouw smartphone, tablet of laptop naar www.radiotequila.be .

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...