Deinze Industrie vzw organiseert op donderdag 24 september een Jobcafé met 40 bedrijven.

In Deinze wordt op 24 september de eerste jobbeurs in Oost-Vlaanderen georganiseerd sedert de lockdown.  De ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw nam het initiatief om op een veilige manier 40 bedrijven voor te stellen in de Brielpoort.

Het doel is dat de bezoekers de sterke bedrijven in deze regio leren kennen en op een fijne, ongedwongen manier kunnen luisteren of er kan samen gewerkt worden.  Mogelijks komen er jammer genoeg meer mensen op de arbeidsmarkt de komende maanden en tegelijk is duidelijk geworden dat werken dichtbij huis zeer belangrijk is in functie van de work-life balance.  Een bezoek aan Deinze Industrie Jobcafé zal voor honderden mensen nieuwe inzichten opleveren.

De jobbeurs zal volledig veilig en gecontroleerd worden georganiseerd, zodat iedereen maximaal de kans krijgt om op een rustige manier de standhouders te bezoeken. Bezoekers kunnen doorlopend genieten van CV screenings van VDAB/Groep Intro, tips en toepassingen voor het maken van sterke CV foto’s en een open bar.  Elkaar leren kennen is de boodschap.  Een smaakmaker van een bezoek aan Deinze Industrie Jobcafé vindt u hier: https://www.flickr.com/photos/140173209@N06/50134121586/in/dateposted-public/

Praktisch: gratis toegang – donderdag 24.9.2020 in de Brielpoort in Deinze – open van 16u tot 20u –– registratie aan het onthaal – mondmasker niet vergeten

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...