Elfdorpen on Air – aflevering 6 op maandag 28 september 2020

De zesde aflevering van ‘Elfdorpen on air’ gaat op maandag 28 september in de ether. Vanaf 11 uur is het radioprogramma van dienstencentrum Elfdorpen live te beluisteren en kunnen mensen via de Facebookpagina van Radio Tequila ook meekijken met het programma.

Deze uitzending staat volledig in het teken van het onderwijs. Je komt meer te weten over de werking van het onderwijs in onze stad. We bespreken het scholenaanbod en hoe de scholen de lockdown hebben beleefd. Welke acties werden ondernomen om de school terug veilig op te starten en hoe werden de eerste schoolweken ervaren? Filip Claeys, diensthoofd onderwijs van de stad Deinze, geeft toelichting en beantwoord alle prangende vragen. Ook Trees Van Hove, schepen bevoegd voor onderwijs, komt aan het woord over de impact van corona op het onderwijs, het kunstonderwijs en de kinderopvang. 

Dat alles en zoveel meer kom je te weten in de herfsteditie van Elfdorpen on AIR. Een passende muziekkeuze maakt van deze uitzending vast een fijne en interessante ervaring.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...