Geen 30ste oerwoudfuif maar Scouts Hansbeke pakt uit met coronaproof alternatief tijdens het 3de weekend van september

Intussen is meer dan duidelijk gebleken dat fuiven in deze vreemde tijden allerminst een goed idee is. Toch  willen de Scouts en Gidsen Nieuwland, een veilig alternatief in openlucht aanbieden in de vorm van OWF  JARDIN. 

In het mooiste park van Deinze, de tuin van het Cultuurhuis in Hansbeke, bouwt de Hansbeekse scouts dit jaar  een gigantisch terras in de traditionele, gezellige Oerwoudfuifsfeer. 

Bezoekers kunnen zich verwachten aan heerlijke hapjes en drankjes met op de achtergrond de beste DJ’s,  bands en acts van de voorbije jaren. Dit gebeurt allemaal in het prachtig uitgelicht park in een avontuurlijke en  veilige setting. 

Snel Schakelen 

Matthias Bogaert, medeorganisator en lid van de organiserende werkgroep: 

Na het laatste overleg van de veiligheidsraad in augustus staken we de koppen bijeen om toch een alternatief  te bieden aan onze 3000 bezoekers die jaarlijks naar Oerwoudfuif komen. We stelden een dossier op voor het  schepencollege waar we onze plannen en veiligheidsmaatregelen uit de doeken deden.  

Enkele dagen geleden volgde de toelating waarna we in no time de reserveerwebsite op poten hebben gezet.  Dankzij onze flexibele organisatieploeg werden snel bands en DJ’s geboekt die stonden te popelen om op te  treden. Gelukkig kunnen we ook rekenen op onze vaste, logistieke partners en sponsors om OWF Jardin op  poten te zetten. Intussen loopt de ticketverkoop heel vlot, wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! 

30e verjaardag met attentie voor de buurt 

Normaal ging 2020 een echt feestjaar worden met de 30e Oerwoudfuif, we wilden hier ook de buurt in  betrekken voor hun jaarlijkse steun. 3000 jonge feestvierders in een klein dorp zoals Hansbeke is niet altijd  evident, maar toch kunnen we steeds rekenen op buurtbewoners en sympathisanten om het Oerwoudfuif  gebeuren in goede banen te laten lopen. Daarom nodigen we hen zaterdagmiddag graag uit voor een gratis  pannenkoek of ijsje in hun Hansbeeks park met de nodige animatie. Om dit gegeven eveneens coronaproof te  houden, vragen we wel om in te schrijven via de site of via onze bestellijn 0491 63 11 72. Met de kortingscode  OWFHANSBEKE kunnen alle Hansbekenaren hun plaats reserveren. Uiteraard is iedereen uit Deinze van harte  welkom! 

Bezoekers die willen genieten van de optredens, dj-sets en acts op vrijdag 18 september en zaterdag 19  september kunnen op voorhand via de website www.oerwoudfuif.be een bubble box boeken. Er is een classic  en een comfort formule, de laatste is beschikbaar voor bezoekers die net dat ietsje meer willen. Intussen  mochten we al heel wat acts, DJ’s en bands aankondigen en ook volgende week hebben we nog enkele  verassingen in petto.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...