Jardin Beauville in Ooidonk! #jardinbeauville

Net zoals alle andere festivals in België werd de vierde editie van het eendagsfestival Beauville op het domein Kasteel van Ooidonk nabij Gent door de corona maatregelen geannuleerd. Vorig jaar maakten 9000 danslustigen hun opwachting en keek de organisatie uit naar een uitverkochte vierde editie. Net om die redenen zochten ze naar een alternatieve oplossing om Beauville levendig te houden.

Ze bedachten een pop-up concept: JARDIN Beauville op het middenplein van het kasteel van Ooidonk te Deinze, een uiterst unieke locatie! Jardin Beauville is een pop-up event dat doorgaat op het middenplein van het mooiste kasteel van Vlaanderen, het Kasteel van Ooidonk. Deze exclusieve plek zal het decor vormen voor optredens van donderdag t.e.m. zaterdag in september waar
iedereen aan zijn trekken komt.

Conform de geldende regels worden er per dag verschillende tijdslots van 3 uur ingelast waar telkens maximum 400 bezoekers in open lucht en bubbels van 2,4 of 6 personen kunnen genieten van een optreden van een nationale of internationale artiest. Op die manier geeft de organisatie zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid – over 1 dag gespreid – aanwezig te zijn. Hoedanook dien je snel te reserveren om erbij te zijn.

Elke doelgroep wordt aangesproken: donderdagavond is er plaats voor een vleugje klassiek, vrijdag gaat men voor nationale artiesten om zaterdag te eindigen met een internationale top-dj.
De organisatie stelt het erg op prijs dat de stad Deinze zich schaart achter dit evenement en zo de hardst getroffen sector bijstaat en de kans geeft om te bewijzen dat dergelijk initiatief meer dan haalbaar is in deze tijden.

Afhankelijk van wat de veiligheidsraad oplegt, kan met die ingesteldheid dit evenement in oktober een vervolg kennen. Vrijdag 11/09 geeft Kommil Foo mét band het startschot: Verwacht je aan het meest bijzondere, aangrijpende en gedenkwaardige cabaret, chansons en sterke verhalen uit meer dan 30 jaar onafgebroken touren door de lage landen.
Met: Mich Walschaerts, Raf Walschaerts, Alano Gruarin, Ben Faes, Toni Vitacolonna en Bruno De Groote.

Voor info en tickets surf je naar www.beau-ville.be. Hou de Facebookpagina in de gaten want voor elk event wordt bovendien een wedstrijd gehouden waar een tafel voor 1 bubbel wordt verloot.

De agenda:
Vr 11/09 KOMMIL FOO
Za 12/09 ÂME
Do 17/09 MAMA’S JASJE
Vr 18/09 THE STARLINGS
Za 19/09 KÖLSCH
Do 24/09 JEF NEVE
Vr 25/09 GABRIËL RIOS
Za 26/09 MIND AGAINST
info & tickets:
www.beau-ville.be
Facebook: https://www.facebook.com/beauvillefestival/
Instagram: https://www.instagram.com/beauvillefestival/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...