Vraag naar appartementen in project Leietop overtreft alle verwachtingen

Wie ervan droomt om te wonen op een prachtige locatie langs de oude Leiearm in het centrum van Deinze moet vlug zijn. Het unieke project Leietop van Immogra blijkt immers razend populair. Op dit moment is reeds 45 % van de appartementen de deur uit.

De voormalige Stadsgassite in de Louis Dhontstraat wordt omgetoverd tot een residentiële woonomgeving, een plaats waar de rust van de natuur en het bruisende van de stad elkaar perfect zullen aanvullen. Twee statige woontorens met alles bij elkaar 68 appartementen zullen de site een uitzonderlijke uitstraling geven. “Het aantal slaapkamers varieert van 1 tot 3”, klinkt het bij het Gentse Immogra, dat instaat voor de ontwikkeling en verkoop. “Ook op het vlak van architectuur gingen we tot het uiterste om er iets prachtigs van te maken. Zo kozen we voor een elegante en strakke architectuur en baadt het ruime interieur van de appartementen in het licht. Op het terras geniet je dan weer van een adembenemend uitzicht over het groen en de Leie. Verder zijn er ondergrondse parkings en fietsbergingen voorzien.“

Topomgeving

Op 1 januari 2019 fusioneerden Deinze en Nevele tot Deinze, Het Land van Nevele. Deze samensmelting bracht een ongeziene dynamiek teweeg. Zo wordt in Deinze op alle maatschappelijke vlakken stevig geïnvesteerd. Dit resulteert in een innovatieve stad, waar het aangenaam wonen is en er voor jong en oud steeds wat te beleven valt. Winkels, sport, onderwijs, cultuur en ontspanning, in deze parel aan de Leie heb je het allemaal. Ten slotte is Deinze de uitvalsbasis bij uitstek voor mooie wandel- en fietstochten doorheen de Leiestreek. Ook de realisatie van een moderne fiets- en voetgangersbrug over de Leie en een houten brug over de Leiearm kadert perfect in dit plaatje.Meer info over dit unieke project op www.leietop.be of op het nummer 0800 59 309. De oplevering van dit sublieme woonproject is voorzien tegen het derde kwartaal van 2022.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...