Welkom in de schoolbubbel van Basisschool Sint-Hendrik!

Wat een schooljaar hebben we achter de rug… De scholen moest sluiten… Kinderen moesten hun vrienden veel te lang missen… Juffen en meesters waren plots enkel nog te zien op een computerscherm…  Tenslotte mocht de schoolpoort weer open, maar Basisschool Sint-Hendrik moest linten spannen om ‘klasbubbels’ te maken… 

Basisschool Sint-Hendrik was extra blij om op deze eerste september weer échte linten, vlaggen en ballonnen te kunnen ophangen! 

De juffen en meesters van Basisschool Sint-Hendrik rolden op 1 september zelfs de rode loper uit voor hun leerlingen. Met twinkelende oogjes mochten ze op deze spannende ochtend hun speelplaats betreden door een felgekleurde ballonnenpoort… Het passende tromgeroffel van een vrijwillige papa-muzikant en een zeepbellenmachine maakten de entree ‘bubbelsgewijs’ helemaal ‘af’!

Met de hulp van onze dansmama van Dance4Life dansten ze daarna het schooljaar in… De toon is alvast gezet! Wat waren ze blij om iedereen weer langs deze weg te mogen verwelkomen! 

Enne… niet vergeten: handjes ontsmetten en voor de grote mensen: mondmasker opzetten en afstand houden a.u.b.! 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...