Deinze Winkelstad en stad Deinze schenken 4000 gratis ritjes weg op het SkyWheelreuzenrad!

Tot en met 15 november kan je op het Sint-Poppoplein terecht voor een indrukwekkend 360°-uitzicht over de skyline van Deinze. Met de komst van reuzenrad Skywheel wil de stad haar inwoners bedanken voor de volgehouden corona-inspanningen van de afgelopen maanden. Deinze Winkelstad organiseert een spaarkaartactie. Wie 15 stempels bij lokale handelaars verzamelt, ontvangt een gratis ritje op het reuzenrad zo lang de voorraad strekt. Snel lokaal kopen is dus de boodschap!

Het veertig meter hoge reuzenrad biedt plaats aan 144 personen in 24 gondels en stond eerder al in bijvoorbeeld Hongkong, Dubai en Berlijn. ’s Avonds is het rad prachtig verlicht met duurzame ledlichten, wat een mooi effect zal geven aan de Leieoevers. Een niet te missen kans om de stad uit een ander perspectief te zien! 

Deinze Winkelstad organiseert een spaarkaartactie. Wie 15 stempels bij lokale handelaars verzamelt, ontvangt een gratis ritje op het reuzenrad zo lang de voorraad strekt. Er zijn 30.000 spaarkaarten in omloop waarmee 4.000 gratis ritjes kunnen worden verzameld.

Op de sociale mediakanalen van Deinze Winkelstad kan je dagelijks zien hoeveel spaarkaarten er reeds zijn ingeruild. Deinze Winkelstad organiseert via Facebook ook nog een toffe online wedstrijd waarbij je leuke prijzen kunt winnen. 

Het reuzenrad is toegankelijk van woensdag tot en met zondag van 14 tot 22 uur. Tijdens de herfstvakantie (2 tot 8 november) is het rad elke dag open van 14 tot 22 uur.

Een ticket voor het SkyWheel kost 5 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met elf jaar. Opgelet: het rad is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Tijdens het wachten moet je een mondmasker dragen. Elk uur wordt het rad ontsmet.

Voor meer info over de acties en het reglement zie www.deinzewinkelstad.com

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...